first runs on the track with new setup - Racing Forum

Forum Post / Reply
You must log in before you can post or reply to messages.
first runs on the track with new setup
Tuesday, May 10, 2011 6:28 AM
went to the track for the first time since i rebuilt my motor and did pretty well. the setup now has 4,000 miles on it and is currently my daily driver. i have nitto neogens but threw on some 23" slicks to go to the track.

ran consistant 13.1's at 110-111 mph with 2.1-2.2 60's
best run was 12.837 at 111.38 with a 1.944 60'

i obviously need to would work on my 60' and get consistant under 2 seconds but it was my first time to ever drive on slicks so its expected of myself.

this was on 15psi on a 50 trim turbonetics with a .48 ar exhaust and 2.25 piping

i know i need larger piping but me and my wallet conflict!


running rich? turn the boost up

Re: first runs on the track with new setup
Tuesday, May 10, 2011 9:25 AM
I told you it felt 12 second quick haha. Now mine needs to catch up.



Re: first runs on the track with new setup
Wednesday, May 11, 2011 5:44 PM
hurry up with it!!!


running rich? turn the boost up
Re: first runs on the track with new setup
Wednesday, May 11, 2011 5:59 PM
very nice!

add urself to the racing 1/4 mile record thread!



Re: first runs on the track with new setup
Thursday, May 12, 2011 9:54 AM
TurboFire wrote:

hurry up with it!!!


Stilllll waiting on the machine shop for my engine. The guy is a genius but damn he moves slow.

For boost I still need to buy charge pipes and intercooler, cut the crap out of that turbo header and make it fit, and either rebuild your old no name turbo or buy another. Oh and buy oil lines, luckily the pan on my engine already has a fitting welded in for the drain.





Re: first runs on the track with new setup
Thursday, May 12, 2011 5:46 PM
thanks z yaaa! will do once i grab the slip out of my car and post it up

i got like 10 misc. pipes laying around if you wanna grab them and see if you can mock something up one day.


running rich? turn the boost up
Re: first runs on the track with new setup
Friday, May 13, 2011 6:03 AM
Congrats man, Just looking in your reg thats a rather....... different looking setup you got in your engine. Do you have more pics of it?










~2014 New Z under the knife, same heart different body~
______________________
WHITECAVY no more
2012 numbers - 4SPD AUTOMATIC!!
328 HP
306 TQ
Re: first runs on the track with new setup
Friday, May 13, 2011 8:47 AM
Kevin, that'd be awesome!

And Whitecavy that's his old setup that ran the 13.7 pretty neat looking though.



Forum Post / Reply
You must log in before you can post or reply to messages.

 

Start New Topic Advanced Search