95 ECU swapped, now idle problem..... - Page 3 - Tuning Forum

Forum Post / Reply
You must log in before you can post or reply to messages.
Re: 95 ECU swapped, now idle problem.....
Thursday, February 02, 2006 5:58 PM
my '02 map sensor worked just as well as my 97 and 98 map sensors....... meaning NOT AT ALL with the 95 ECM..... the thing ran better with it unplugged (limp home mode)

I never did get my hands on a 95 MAP though....... but the 2 bar S/C maps works great.




SPD RCR Z - '02 Z24 420whp
SLO GOAT - '04 GTO 305whp
RACER X - '78 Opel Kadett W41 Swap


Re: 95 ECU swapped, now idle problem.....
Thursday, February 02, 2006 6:04 PM
is the w41 chip is programmed for a 2bar map?
i mean how are you running a 2 bar map with your 95 ecu?
And where can i get one?
thanx!





Re: 95 ECU swapped, now idle problem.....
Thursday, February 02, 2006 6:25 PM
Im still running a stock 95 chip....... and I dont know why it likes the 2bar map....... I cant say that its actually reading the boost, just that it likes the voltages its seeing from it.




SPD RCR Z - '02 Z24 420whp
SLO GOAT - '04 GTO 305whp
RACER X - '78 Opel Kadett W41 Swap

Re: 95 ECU swapped, now idle problem.....
Sunday, February 05, 2006 10:14 PM
Quote:

yeah, i,ll check that, but the ect and vss are not close to each other on the 97 ecu, i dont think i could mixed them up. When i did the swap i took wires off my ecu in order and repin at the right location on the 95 plugs. i mean i started with c1-08 of 97 to c2-17 95, c1-14 97 to c1-20 95... and so on. the vss in 97 is c1-64 and the ect is c1-54. i dunno, i'll still check when i have time to be sure.






Forum Post / Reply
You must log in before you can post or reply to messages.

 

Start New Topic Advanced Search